Polgármester válasza BKK pénztár ügyében

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

„Ami az állandó BKK-BKV pénztár felállítását illeti a városközpontban – magam is nagyon szeretném. Lehetetlen egy helyzet, hogy az alvállalkozó által üzemeltetett pénztár hétvégente zárva tart, s hétközben – ahogy Ön is írta – nehézkes a jegyhez, bérlethez jutás. A Fő tér átadását követően hivatalunk – a BKV állításával szemben – a központban több helyiséget is felkínált az üzemeltető cégnek, sajnos eddig sikertelenül. Bízom ugyanakkor abban, hogy mielőbb rendeződik ez az áldatlan állapot, s állandó pénztár fog létesülni a BKV segítségével a városközpontban.

Riz Levente
polgármester”
Forrás: forum.index.hu XVII. kerületiek topikja.

2 thoughts on “Polgármester válasza BKK pénztár ügyében

  1. Tisztelt Polgármester úr!

    Örömmel olvasom, hogy maga is nagyon szeretné, ha rendeződnének a dolgok, és foglalkoztatja az ügy.

    De nálam némi képzavart okoz egyrészt az, hogy tudomásom szerint Budapest összes kerületében van BKK bérlet- és jegypénztár, kivéve a XVI. és a XVII. kerületet.
    A XVI. kerület esetleges ilyen jellegű problémája nem igazán érdekel, de annál jobban az, hogy amíg a többi kerületben van és üzemel BKK bérlet- és jegypénztár, Budapest egyik legnagyobb kerületében lassan időtlen idők alatt sem tudták ezt a helyzetet megoldani.
    A másik, ami érdekes lehet, egyik részről sem olvasható semmilyen indok azzal kapcsolatban, hogy végül is miért nem, vagy mi az oka, bár ennek ellenére megy az egymásra mutogatás.

    Kiss Lajos

Comments are closed.