Piroska néni 90 éves köszöntése

piroska_neni_90
Forrás: rakosmente.hu

Simkay Vendelné rákosmenti lakos augusztus 29-én ünnepelte 90. születésnapját. Ebből az alkalomból Rózsahegyi Péter önkormányzati képviselő Orbán Viktor miniszterelnök emléklapjával és egy virágcsokorral köszöntötte Piroska nénit.

A szépkorú hölgy Lentiben született és hetvenkét éve lakik a kerületben, melyet elmondása szerint nagyon szeret.  Mai napig családjával él és pihenéssel tölti a mindennapjait. Egy gyermekkel és két unokával büszkélkedhet. Az ünnepelt 42 évnyi szakmai pályafutása során titkárnőként tevékenykedett. A két világháború között egy ügyvédi irodában kezdett dolgozni, majd ugyanezen munkakörben folytatta pályafutását a Kőbányai sörgyárban. Munkásságát a központi államigazgatásban fejezte be.

A 90 éves hölgy büszkén mesélt életéről és családjáról. Piroska néni a mai napig érdeklődik a közéleti dolgok iránt, rendszeres televíziónéző és rádióhallgató.

A Hírek 17 is sok boldogságot kíván Piroska néninek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Megnyitották a Keletit!

Kedden 10 óra 05 perckor a Rendőrség engedélyezte a vonatközlekedést a Keleti pályaudvaron. A Budapest−Újszász−Szolnok, a Budapest−Hatvan−Miskolc és a Budapest−Győr−Hegyeshalom

Close