Újabb új buszok Rákosmentére

1A BKV tájékoztatása szerint új buszok érkeznek a 67, 98, és 168E járatok kapják meg az új buszokat.

A BKV teljes közleménye:
“Társaságunk még 2013-ban tett közzé Részvételi felhívást az Európai Unió hivatalos honlapján 15 db új beszerzésű alacsonypadlós városi szóló autóbusz beszerzésére. A hirdetményre a részvételi szándékát hét autóbuszgyártó jelezte, a végső ajánlattételt követően végül az EvoBus Hungária Kereskedelmi Kft. került ki győztesként a Mercedes-Benz Conecto típusú autóbusszal. A nyertes típus legfőbb jellemzői: Mercedes OM936 típusú Euro-VI. környezetvédelmi besorolás, 7698cm3-es, 220kW-os motor, ZF Ecolife sebességváltó, utas- és vezetőtéri klímaberendezés, kézi működtetésű kihajtható rámpa, kerekesszék és babakocsi dokkolóhely, nagyméretű eltolható ablakok, 27 db ülés az utastérben, LAWO típusú fedélzeti utastájékoztató berendezés, növelt fényerősség az utastérben, fedélzeti kamerarendszer, amely tartalmazza az előrenéző és a tolató kamerát is. A járművek menetrend szerinti forgalomba állítása jelenlegi terveink szerint két ütemben fog megvalósulni. Elsőként április 18-tól 8 db, majd április 25-től 7 db Conecto áll forgalomba a 67-es, 98-as és 168E jelzésű vonalakon. A 15 darabos állományból egyidejűleg 13 autóbusz lesz kiadva.”

Képek és szöveg forrása: Facebook.com/bkvzrt1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Lakossági fórum

Közbiztonsági fórumot szervez Koszorúsné Tóth Katalin, Rákosmente 1. vk képviselője a lakosság és a kerületi rendőrség között. Főleg az ő

Close