Megtörténhet végre az első kapavágás a sportcsarnok építésénél?

Napokban jelent meg a hír, Mészáros Lőrinc cége építheti Rákosmente Sportcsarnokát. A beruházás a korábbi tervezett 6,5 milliárdhoz képest majdnem 1,5 milliárd Ft-tal nőtt, jelenlegi tervezett összeg 7,98 milliárd Ft. A beruházás a mostani focipálya helyén fog megvalósulni. Alapterülete megközelítőleg 8000 nm lesz. (Egészen pontosan 7726nm)

Forrás: Riz Levente / Facebook

A csarnokban nem csak csapatsportok (röplapda, futball vagy kézilabda) kerülhetnek megrendelésre, de akár asztalitenisz, futsal, vívás, vagy kisebb termekben teremfoci, teremhoki, fitnesztermi edzés vagy falmászás is űzhető. Persze nem csak sportolásra lesz lehetőség, de a tervek szerint rendezvényeken is részt vehetünk majd, lehet akár táncverseny, vagy zenei koncert is. Sporteseményeknél kb 1200-1500 fő lesz a férőhely, koncerteken 900 fős ülő- és kb ugyanekkora állóhely áll majd rendelkezésre.

Sokan felháborodásuknak adnak hangot a Facebookon. Azt mondják, vannak előrébb való feladatok, amire a kerületnek költenie kellene. Megemlítik az utak állapotát, a földutak létezését, az iskolák állapotát, az SZTK épületét belülről, és a benne dolgozók fizetését, illetve sokan hiányolják a kerületi strandot. Neked mi a véleményed?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Zárva lesz a Polgármesteri Hivatal

Július 1-én, hétfőn munkaszüneti nap lesz az Önkormányzat összes egységénél. Július 4-én pedig technikai okok miatt lesz zárva a hivatal,

Close