Válóságkampány – Momentum

A Momentum Mozgalom nem csak beszél a valóságkampányról, de cselekszik is. A Pesti úton az 509. utcánál, a Borsó utcánál, az Elágon és a Sági utcánál javították ki a pártállami plakátokat a valóságot bemutató plakátokká.

Képek: Momentum Rákosmente – Facebook

2 thoughts on “Válóságkampány – Momentum

 • 2019.02.26. at 20:09
  Permalink

  Tisztelt BoGar!
  Felhívnám a figyelmét Az Impresszum oldalon deklarált alapvetésre, miszerint “Az oldalt egyik politikai oldal / párt sem támogatja, teljesen távol áll minden szervezettől.”
  Elhiszem, és bíztam is abban, hogy az oldalt egyik párt sem támogatja, az itt megjelenő információk valóban a közérdeket szolgálják, szem előtt tartva az objektív tájékoztatás igényét, ez itt egy kissé megbicsaklani látszik. Feltételezem, önálló akcióról és véleménnyilvánításról van szó, amire természetesen a média- és szólásszabadság jegyében mindenkinek joga van, csak akkor ezt kellene feltüntetni az Impresszumban. Ellenkező esetben kérem tartózkodjék a hangulatkeltő propagandisztikus írások közlésétől.
  Tisztelettel,
  Szomolányi Tamás

  Reply
  • 2019.02.26. at 21:14
   Permalink

   Tisztelt Szomolányi Tamás!
   Mi minden olyan akcióról beszámolunk, amiről úgy gondoljuk, hogy hasznos / érdekes lehet a rákosmenti lakosok számára. Ha más párt vagy civil szervezet hasonló hasznos akciót hajt végre, amelynek nem az a célja, hogy félrevezesse az embereket, ígérem, portálunk közzé fogja tenni.

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Megfagytak a kidobott kiskutyák

Valaki a régi csabai strandnál a Rákos patak hídja alá rakott ki egy dobozban egy alomnyi kiskutyát, esélyt sem adva

Close