P+R szabálytalanul

Ezúton csókoltatom azt a bordó Suzuki SX4 Sedan tulajt, aki ma reggel a kedves feleségével együtt várták a 6:40es vonatot a P+R parkolóban 3 autó helyét elfoglalva. Gratulálok az ilyen tuskónak, aki képes a járdára merőleges helyekre a járdával párhuzamosan megállni. És gratulálok a kedves feleségének, hogy 1-2 percet nem képes a vonatra állva várni a peronon, mint mindenki más, neki az autóban kell ülni. Bár nem ő az egyetlen, akit autóval levisznek, majd ott várnak a kocsiban, de a nagy részük azért normálisan áll meg. Volt még egy ilyen autós, egy Ford Galaxy-val állt mindig oda, ahol nem állt autó, de ő sosem a parkolóhelyekre állt, hanem csak az útról lehúzódva, közben pedig elé oda fértek volna a normálisan parkolók. Sosem értettem, miért nem inkább azokra az autók állt rá, amik már benn álltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Gallygyűjtés

Március 27. szombatra ígérték Rákoskerten a zöldhulladék begyűjtését, de a mai napig nem történt meg. Van, aki már vissza is

Close