Autólopás statisztika

Napokban megjelent az Autóvadász (Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület, NAKE) statisztikája a budapesti autólopásokról. Kerületünk az 7. helyezett a kevésbé veszélyes helyek listáján, 30 ellopott autóval 2010 májusa óta. (Ekkor indult az egyesület.) autolopasOlyan kerületek végeztek előttünk, mint az V-VI-VII-VIII. kerületek, ahol térfigyelő kamerák vannak, ezért kevésbé próbálkoznak a lopással, hiszen nagy a lebukás veszélye. Ezért érdemes a kerületünkben is, és máshol is olyan helyen parkolni, ahol van térfigyelő kamera.

Kerületünk legveszélyeztetettebb helye a Pesti út. (Persze ez a leghosszabb kerületi út is.) Innen 8 autót loptak el eddig. Valószínűleg a szervizúti parkolókból a panelházak környékéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Új vasúti menetrend

2013 december 15-én, vasárnap, új menetrend lépett érvénybe a vasútvonalakon. Szerencsére a Rákosmentét érintő, itt megálló elővárosi vonatok menetrendje szerencsére

Close