BKK pénztár

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Az Elágnál lévő tér átépítése/felújítása előtt megszüntették a BKV pénztárat. Ríz Levente még akkor megígérte, hogy az elbontott pénztár helyére új kerül majd. erre viszont a mai napig nem került sor. A BKK szerint az önkormányzat ezen ígéret ellenére nem ad helyet a pénztárnak. Okát nem tudjuk, mert az önkormányzat egyelőre nem válaszol azon kérdésre, hogy mikor lesz rendes bérletpénztár. Pedig kellene egy ekkora területű kerület központjában lennie.

Most is van ugyan lehetőség jegy és bérlet megvásárlása viszonteladóknál (Postán illetve egy konténerből) de hétvégén nincsenek nyitva, bankkártyával nem lehet fizetni a bódéban, postán igen, de drága, körülményes, valamint egyiknél sem lehet bérletigazolványt csináltatni, vagy hosszabbíttatni, ezekért be kell menni a városba, legközelebb az Örs vezér terén lévő pénztárhoz.

Update 2014.01.13.: A BKK honlapját megnézve kiderül, hogy az összes budapesti kerületi közül a mienken kívül egyedül a XVI. kerület az még, ahol nincs hivatalos BKK jegy- és bérletpénztár.

One thought on “BKK pénztár

Comments are closed.