Bérletpénztárügy folytatás

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Kerületünk Indexes topikjában olvasható egy újabb történet a bérletpénztár ügyében. Mint tudjuk, ez egy viszonteladó, nem egy BKK tulajdonú pénztár, így kicsit mások a szokások, hiszen egy vállalkozó üzemelteti.

A fórumra beíró hozzászóló 2014.02.10-én, hétfőn reggel szeretett volna bérletet vásárolni. A pénztár a kiírás szerint 6-tól nyitva van, de fél hétkor még nem volt senki a kukszliban. Zárva volt, pedig már többen várakoztak előtte. Háromnegyed 7-kor érkezett meg az egyik hölgy. Addigra már kisebb tömeg gyűlt össze. Mikor rákérdeztek, miért nincs még nyitva, azt válaszolta, kolléganője elfelejtette kirakni előző este a táblát, miszerint másnap később nyitnak. (Nem mintha ez bárkinek megoldást jelentene, hiszen akik aznap reggel látják meg, nincsenek kisegítve vele. Az ilyet illene előtte 2-3 nappal kitáblázni.) A hozzászóló felteszi a kérdést, kora reggel, amikor egyébként is csak egy ablak szokott nyitva lenni, miért csak késéssel nyit ki? Miért nincs kirakva hivatalosan a nyitva tartás? Egy várakozó felhívta a kiírt telefonszámot, De a cég nem tudta, miért nincs nyitva a pénztár. Ez egy szem pénztár üzemel reggel a kerületben, hiszen ezen a korai órán még nincs nyitva Posta, ahol lehet venni bérletet.  (És ott bankkártyával is.) Ha valakinek halaszthatatlan dolga van, meg kéne oldani a helyettesítést valahogy. Ez az egy szem viszonteladó van a kerületben, az is megteheti, hogy később nyit ki. (Igen, bárkinek közbejöhet halaszthatatlan elintéznivalója, de gondoskodni kellene helyettesről.)

One thought on “Bérletpénztárügy folytatás

  1. Az ITON Kft, mint BKK viszonteladó, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 33 helyen árul bérletet, és jegyeket Budapesten, és a közeli régióban (Gödöllő, Pécel, Budaörs, stb.)
    A termék portfóliójuk megegyezik a BKV termékeivel.
    Az általuk megadott adatok alapján „hivatalosan” hétköznap 6 – 18-ig, hétvégén 8 – 20-ig van nyitva Rákoskeresztúron a Fő téren.

    A Magyar Posta Zrt. a jelenleg interneten elérhető, lakossági tájékoztató adatok alapján a XVII. kerületben összesen két helyen, a:
    Rákoskeresztúr 1 posta 1173 Budapest Ferihegyi út 93/c
    Pesti úti TESCO posta 1173 Budapest Pesti (Tesco) út 5-7.
    árul teljes körű BKK bérlet terméket, vonaljegyet, és 10 db.-os vonaljegyet.
    Elvileg a kerületben található többi postán csak vonaljegyet, és 10 db.-os vonaljegyet árul.

Comments are closed.