Ellopták a Noé állatotthon oszlopait

noeA Noé állatotthon közleménye:

Borzasztó dolog történt velünk. Egy éjszaka alatt ELLOPTÁK AZ ÖSSZES OSZLOPOT, amit leástunk az új legelő, kaszáló körbekerítésére. Több,mint 160 darab 220 cm-es, kb. 10 cm átmérőjű nyárfa rönkoszlopot döntöttek ki és loptak el a NOÉ Állatotthon mellett található területről. Amíg azzal foglalkoztak, hogy az oszlopainkat kidöntsék és teherautóra rakják, addig, ha már itt voltak, a kutyaiskolát is kirabolták.
Ezeket az oszlopokat a Ti adományaitokból, a Ti segítségetekkel vettük, hogy a használatba kapott új területet körbe tudjuk keríteni. Így nem csak minket, az állatainkat, de Titeket is meglopott, az aki ezt tette.
Egyben kérünk Titeket, ha hallotok, láttok gyanús körülmények között eladó (akár tűzifának is!), a fenti paraméterekkel rendelkező oszlopokról, melyek alsó 50 centimétere kátránnyal van kezelve, szóljatok nekünk a 06 70 38 39 480 telefonszámon, vagy írjatok az info@noeallatotthon.hu címünkre.
A rendőrségi feljelentés természetesen azonnal megtörtént.
A körbekerítés B terve még kidolgozás alatt van …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Választási eredmény

2014 önkormányzati választás eredménye: Polgármester: Ríz Levente (Fidesz) Egyéni képviselők: Egyéni képviselő neve: Párt Körzet Koszorúsné Tóth Katalin FIDESZ-KDNP 1

Close