ELMŰ Felhívás!

10929087_909481732403651_9046331599642580555_n

Közérdekű figyelmeztetés: lakossági bejelentés érkezett hozzánk, mely szerint Budapest XVII. kerület Régi Akadémia Telep, Rákosliget és vonzáskörzetében betörők villanyóra leolvasás címén próbálnak bejutni a lakásokba. Párosával járnak és azt mondják, megbízásuk van a munkavégzésre – néhány esetben még hamis személyi igazolványt is használnak saját maguk azonosítására.

Kérjük, hogy fokozottan figyeljetek idősebb szomszédaitokra, és figyelmeztessétek őket, hiszen elsősorban a lakosság idősebb tagjai a célpontok.

Ha valamelyik szolgáltató nevében (áramszolgáltató, gázszolgáltató, vízmű, kábeltévé stb.) személyesen keresnek benneteket, saját érdeketekben kérjétek el a hivatalos státuszt bizonyító igazolványt, és ne írjatok alá semmilyen hivatalos érvényű dokumentumot ismeretlen személy kérésére!

Kérünk mindenkit, hogy ossza meg ez a bejegyzést annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson, és ezáltal megnehezítsük a betörők dolgát!

 

Forrás: ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport FB oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Késések a 80-120 vonalakon

Jelentős késések kábelzárlat miatt a hatvani és az újszászi vonalon A Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalak közös szakaszán Kőbánya-felső és

Close