Jelentős késések a Keletiben!

DSC_0170Csütörtök délután behaladás közben egy FLIRT vonat áramszedője letörött a Keleti pályaudvarnál, ami jelentős torlódásokat és órás, másfél órás késéseket is okoz. A nagyobb késések elkerülése érdekében néhány sülysápi személyvonat csütörtökön kimarad a menetrendből. Helyettük a közel azonos időpontban induló szolnoki zónázó vonatokkal utazhatnak, amelyek most minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

A vonat megrongálta a pályaudvar vezetéktartozékait is. A teljes helyreállításhoz az egész Keleti pályaudvart áramtalanítani kell. Emiatt a helyreállítást, csak üzemzárás után, az éjszakai órákban végzik el. Addig a Budapest–Újszász–Szolnok-Békéscsaba, illetve a Budapest–Gödöllő–Hatvan-Miskolc vonalon jelentős késésekkel kell számolni.

A menetrendszerű vonatközlekedés péntek hajnalban állhat helyre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Késések várhatók csütörtök napközben a Keleti pályaudvaron

Budapest-Keleti pályaudvaron ma is dolgoznak a Százlábú híd alatti vasúti felsővezeték rendszeren. Emiatt a ferencvárosi induló és a kőbánya-felsői érkező

Close