Lomtalanítás- Szavazz!

Kerületünkben zajlik a lomtalanítás. Elég hűvös időben, november közepén. LOM-1Ráadásul két napja esik, 4°C van, és ma kellene kipakolni. A mellékutcákban a forgalom nagyobb, mint a Rákoskert sugárúton. Egy óra alatt több autó jön végig az utcán, mint máskor egy egész nap alatt. Így tehát leszögezhetjük, ebben az időpontban az itt lakóknak nem származik semmi előnyük, csak hátrányuk. Hideg, novemberi napon kell kipakolni, ázva, fázva, miközben ugyanannyi lomis járja az utcákat, mint ha nyár lenne. Őket nem akadályozza a késői időpont, a sötétség, a hideg. Nekik a megélhetésük függ ettől.

Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Hátha a szavazást követően meggyőzhetjük az önkormányzatot, és az FKF-et, hogy nekünk, a lakosságnak ez az időpont nem megfelelő.

Te melyik idöpontban szeretnéd a lomtalanítást?
Augusztus végén
15 Vote
Szeptember elején
37 Vote
Szeptembe közepén, végén
4 Vote
Október elején
0 Vote
Jó a mostani
16 Vote
Nekem mindegy
7 Vote

Képek: fkf.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Gázolás miatt 90-120 perces késések a Budapest–Szolnok–Békéscsaba vonalon

Vasárnap 17 óra 30 perckor Rákoshegy és Maglód állomás között egy személyvonat ismeretlen személyt gázolt. A baleset után mindkét vágányt kizárták

Close