Rákoskert sugárút – Sáránd utca sarok

Rakoskert_Sgt_Sarand_rs
Fotó: BoGár

Anno, amikor jó pár éve felújították a Rákoskert sugárutat, a Bodonyi utca és a Sáránd utca között kimaradt. Az úttest állapota már akkor kívánni valót hagyott maga után, de az évek alatt tovább romlott. Már nem csak a felületével voltak gondok, de egy helyen olyannyira megsüllyedt, hogy már a buszok sem mertek ráhajtani, és az adott szakaszon a szembejövő sávon közlekedtek. Idén tavasszal végül a Kucorgó tér felújításával itt is munkába kezdtek, és mint a képen látszik, a Sáránd utca kereszteződést teljesen átépítik. Végre nem egy olyan kereszteződés lesz, ahol ugyan a főút elkanyarodik, de a kereszteződés sima kereszteződés volt, ahol a buszok elég nehezen fordultak balra, és az autósoknak is lassítani kellett, hogy balra tudjanak fordulni. De mint a képen látható, ez végre a múlté!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Hétvégén a hatvani vonatok nem közlekednek

Most hétvégén, május 9-10-én az S80-as, hatvani úti céllal rendelkező vonatok nem közlekednek. Helyette az Egerre illetve a Sátoraljaújhelyre közlekedő

Close