Havazás

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Bár már elállt kerületünkben a havazás, az utak tisztítása még várat magára. Több helyen (pl. Szent Kereszt téren) baleset nehezíti a közlekedést, a buszok minden irányban lassan közlekednek, a vasúton is hatalmas fennakadások vannak. Van olyan S60-as személyvonat, mely 128 perces késsel indult el a Keleti pályaudvarról. Ugyanakkor a BKK járatai is lassan, fennakadásokkal közlekednek, jelentős késések alakultak ki, akár másfél, kétszeresére is megnőhet az utazási idő.

MÁv tájékoztatása: „A Budapest-Keleti – Újszász – Szolnok (120a) vonalon a Sülysápig közlekedő S60-as személyvonatok, és a Nagykátáig közlekedő G60-as helyi járatok nem közlekednek, helyettük a Z60-as zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.A Budapest-Keleti – Hatvan (80a) vonalon a menetrend szerint Gödöllőig közlekedő személyvonatok nem közlekednek, helyettük a hatvani személyvonatok vehetők igénybe. A havazás és a műszaki problémák miatt, a Budapest-Cegléd-Szolnok, a Budapest-Újszász-Szolnok, illetve a Budapest-Hatvan vonalon 20-40 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk az arra utazóknak.”

Bár sokan azt mondják, nem láttak a kerületben hókotrót, az oldal szerkesztőjeként ezt cáfolom, hiszen saját szememmel láttam egy kotrógépet Rákoskerten.