Cowork irodát nyitott az önkormányzat

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Rákosmente önkormányzata Vállalkozásfejlesztési Irodát nyitott a Pesti út 80 szám alatt.

Új önkormányzati szolgáltatás hétköznap reggel 8-tól este 8-ig várja a rákosmentieket, inkubátorházként, coworking-irodaként elsősorban a kezdő vállalkozásokat szeretnék támogatni.

Az irodát közösségi munkahelyként hozták létre, ahol egymástól függetlenül dolgozhatnak mindazok, akik professzionális, kreatív, jól felszerelt környezetben kívánják beindítani vállalkozásukat.
A coworking közösségi terek a szellemi munkavégzés számára biztosítanak megfelelő infrastruktúrával rendelkező munkaállomásokat, nyújtanak kiegészítő szolgáltatásokat. Egy ilyen munkahely lehetőséget ad a hasonló érdeklődési kör (vállalkozás létrehozása és működtetése, projektötletek megvalósítása) mentén szerveződő szakmai és emberi kapcsolatok kialakítására, mely támogatja a munkát és inspiráló hatással bír.

Szolgáltatásaik:

– bérelhető munkaállomások, íróasztal, számítástechnikai eszközökkel felszerelve, internet, szekrény, tárgyaló, közösségi terek, konyha biztosítása
– szakmai, vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos programok, mentorálás, üzleti tanácsadás, székhely-szolgáltatás, üzleti terv írása, workshopok

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvánnyal együttműködésben a kerületi vállalkozásoknak kedvezményes hitelre is lehetőséget biztosítanak, melyhez kamattámogatást nyújtanak.

Az irodát egyfajta „startup-bölcsőnek” is szánják, ahol a jó ötletek elindulhatnak, mentorálást kapnak, „kinőhetik magukat”. Az intézmény találkozóhelye lesz a helyi vállalkozóknak, ötletgazdáknak, XXI. századi, modern irodai környezet, kedvező feltételek, fiatal csapat várja az ide érkezőket. Egy olyan közösségi teret hoztunk létre, amely ötvözi az otthoni munkavégzés kényelmét és a korszerű munkahelyi infrastruktúrát.

Fontos az önkormányzat számára, hogy az új, tehetséges nemzedékek itt, Rákosmentén tudjanak vállalkozni, munkát vállalni, ide kötődjenek, itt találják meg a boldogulás lehetőségét.

Cím: 1173 Budapest, Pesti út 80.
Telefon: +36 1 920 1027
E-mail: info@rv17.hu
Honlap: www.rv17.hu