Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $instance is implicitly treated as a required parameter in /home/rakosmente/domains/hirek17.hu/public_html/wp-content/themes/magazinenp/core/widgets/class-magazinenp-widget-base.php on line 41
Kábelvágás miatt hosszabb a menetidő a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon – Hírek Tizenhét

Kábelvágás miatt hosszabb a menetidő a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Kedden kora délután egy munkagép átépítés közben elvágott egy erősáramú kábelt, így meghibásodott a biztosítóberendezés Pécel és Rákosliget között, ezért az egyik vágányon lassabban közlekednek a vonatok ezen a szakaszon. A másik vágányon folyamatos átépítési munkák zajlanak. A szakemberek megkezdték a hiba kijavítását. A helyreállítás ideje alatt a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon utazóknak egyes vonatoknál 30-60, esetenként 60-80 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. A kialakult helyzet miatt vonatelmaradásokra is számítani lehet. Az Isaszeg és Gödöllő állomások között közlekedő vonatpótló autóbuszok hosszabb útvonalon, Rákos és Gödöllő állomások között szállítják az utasokat. 

A kialakult helyzet miatt az utasok elnézését türelmét kéri a vasúttársaság.

Forrás: MÁVINFORM

Megjegyzés: A 80a vonal (Bp-Hatvan) késései kihatnak a 120a Bp- Sülysáp – Szolnok vonalra is, így ott is késések fordulnak elő.