525 CUP idén is a köröndön

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Idén tizenkettedik alkalommal rendezzik meg a XVII. kerületben található 525. Téren az “525 CUP” elnevezésű utcai kosárlabda fesztivált Augusztus 25-én, vasárnap. A rendezvény délelött 10-kor kezdődik, amin az ITT ingyenesen benevező csapatok között bonyolítunk le. Ajánlatos fél 10-re lejönni, amikor regisztráljuk a megérkezett csapatokat. Vegyes csapatok indulhatnak, de nem ajánlatos 14 éven aluli játékosokkal nevezni, mivel 1 korcsoport van. 3-3 elleni félpályás játék lesz a csapatok között, amik két csoportban fognak körbe játszani egymás ellen. A csoportokból a 2-2 legjobb csapat tovább a döntőbe. A két győztes csapat játszik ezek után az első helyért, a két vesztes a harmadik helyért. Idén ismét TI döntitek el, hogy a döntőt, hogy bonyolítsuk le! A döntőben résztvevő csapatok eldönthetik, hogy félpályán vagy egészpályán akarnak-e játszani. Ahhoz, hogy egészpályás döntőt láthassunk, MINDKÉT CSAPATNAK BELE KELL EGYEZNIE! Ha ez nem történik meg, akkor félpályán 3-3 ellen fogják lejátszani a végső meccset.

!!!12 CSAPAT INDULHAT, ÍGY NEVEZZ MINÉL ELŐBB!!!

További versenyek:EZEKRE A HELYSZÍNEN LEHET NEVEZNI!

-Zsákolóverseny: Fejenként 3 zsákolást kell bemutatni. Egy zsákolásra 1 perced van. Közönség dönt a győztesrõl.

-3 pontos dobóverseny: 1 perc áll rendelkezésedre dobni a hárompontos vonal mögül és onnan dobhatsz ahonnan szeretnél.

-Büntető dobóverseny: Mennyit dobsz be 10-bõl? -Király: 2 labdás kiesős játék a büntető vonalról. “Szivatás” engedélyezve egy szabállyal: Az ellenfél labdáját csak a TE labdáddal ütheted el úgy, hogy az nincs a kezedben; vagyis az ellenfél labdáját megdobhatod, vagy kidobhatod akár a gyűrű aljából is. A játékot mindig a múlt évi győztes kezdi

Továbbá…

Megkérnék minden kedves látogatót, hogy hozzon magával labdát, mivel a 3 pontos dobóversenyhez elengedhetetlen a sok labda!

Egész nap dübörögni fog a Magyar és Amerikai Hip-Hop zene! Minden nyertes díjban részesül! A nap során különböző vendégszerepléseket fogtok látni! Az egész fesztivál ingyenes!

Köszönet:A rendezvényt a kerületi képviselőnk Tóth Katalin támogatja, aki nélkül nem születhetne meg ez a nap. A fesztivál fővédnöke Riz Levente, XVII. kerületi polgármester.Hatalmas Köszönet Szabó Gézának a grafikai munkájáért! Az esemény fő kitalálója, Tóth Ádám rendezi/szervezi. NÉZZETEK LE MINÉL TÖBBEN ÉS DRUKKOLJATOK A JÓIDŐÉRT!

Forrás: http://525.gportal.hu/