Majális 2023

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a Népkertben megrendezett önkormányzati majális. Már délelőtt sok gyermekes szülő kilátogatott a rendezvényre. Sokaknak okozott örömöt a Momentum lufiosztása is. Rengeteg gyermek kapott tőlük lufit, de sajnos nem jutott mindenkinek.

Délelőtt a kisebb gyermekek számára nyújtott szórakozást az első fellépőként az Apacuka zenekar előadása. A további programokon minden korosztály megtalálhatta a szórakozást. Ha nem épp a színpadi fellépőben, akkor a különböző sátrakban, ahol többféle foglalkozás is várta a rendezvényre kilátogatókat.

A majális hangulatához hozzá tartozó sör virsli itt is megtalálható volt, a Rákosmenti Serház is kitelepült, valamint kapható volt perec, amerikai hot-dog, lángos, kürtöskalács, sült kolbász, gyerekeknek, vagy sofőrök részére limonádé is.

A rendezvényt a 20 órakor kezdődő Magna Cum Laude koncert zárta, amire hatalmas tömeg gyűlt össze. Az együttes élőben adta elő a nagysikerű számait, köztük a Vidéki sanzont, a Színezd Újrát, vagy a Volna-e kedved-et. A koncert és ezzel a rendezvény is 21:30-kor ért véget, amikor is tömegek indultak el hazafelé. Mindenki elégedett volt műsorokkal a tapasztalatom szerint.