Elkészült a Vidor utca

Közel egy hete már járhatóvá vált a Vidor utcai meghosszabbítás a Cinkotai út és a Keresztúri út között. Horváth Tamás polgármester a bejelentéskor természetesen megint a fővárost hibáztatta, arról nem ejtve szót, mennyi mindent támogatott korábban a kerületben.

Jelenleg várják, hogy a Cinkotai útra kikerüljön a Vidor utcai kereszteződés után (a városhatár felé) a 12t-s tiltás. Viszont az még nincs kidolgozva, hogy mi történjen a másik oldalon. Több megoldás is felvetült, ezek közül jelenleg egy-két járható van.
– A teherautó a Keresztúri útra érkezés után jobbra fordul, majd a két vasúti átjárón át juthat a Jászberényi útra. Ez elég balesetveszélyes lesz, mivel sűrű a vonatközlekedés, és beragadhatnak az átjárókban, vagy azok között, valamint a Keresztúri úton a balra fordulás se lesz egyszerű a Vasló előtt. Fel fog torlódni a sor a Keresztúri úton.
– Második megoldás, ha a Keresztúri úton balra mennek, majd felüljárón át a Pesti útra jobbra fordulnak. Itt megint torlódás várható majd a kereszteződésben.

– A Jászberényi út irányából szintén a felüljáró alatt a két vasúti kereszteződésen át mehetnek a Vidor utca, majd az M0 felé.
– Megoldás lehet egy balra kanyarodó sáv kiépítése a Pesti út – Keresztúri út sarkán a Keresztúri út irányába. Ez lehet a legolcsóbb megoldás jelenleg, mivel torlódást tudunk elkerülni.
– Jövőben megoldás pedig az lehet, ha megépül a felüljáró a Jászberényi út és a Keresztúri út között a régi Plus központ közelében, a Tárna utcánál, ahol ma gyalogos felüljáró van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .