Lambert Krisztinát indítják jelöltnek

Horváth Tamás polgármester leváltja a korábbi rákoskeresztúri képviselőjét, Dr. Fenke Ferenc főorvost, és helyén azt a Lambert Krisztinát indítja a választáson, akit korábban választási csalással vádoltak meg. Történt ugyanis, hogy 2018-as választások alkalmával munkahelyén, az önkormányzatnál munkatársai között gyűjtött aláírásokat az ajánlóívekre, ami több okból is tilos. Munkahelyen, munkaidőben tilos politikai agitátorkodni, aláírást gyűjteni, neki pedig köztisztviselőként párton kívüliként kéne állnia.

Horváth Tamás persze dicséri munkásságát, hiszen Krisztina az állatokkal foglalkozott mindig, valamint egy ideje egy Adományház vezetői tisztségét is megkapta. A polgármester szerint egy egységes képviselőtestület kell. Egységes vajon azt jelenti, hogy mindenben szavazzanak együtt, ahogy ő kívánja, és minden párbeszéd, kérdés tűnjön el? Mint ha az országos vezetést látnánk.

Borítókép: Horváth Tamás polgármester Facebook oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .