Menetrendi változások

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Több, a kerületünket is érintő buszjáratok menetrendje változott:

67-es autóbusz

A X. – XVII. kerületi 67-es autóbuszok forgalma a rákoskeresztúri gyorsjáratok korábbi fejlesztése eredményeként lecsökkent, a rákoskeresztúri utasok többsége a korábbihoz képest több helyen megálló gyorsjáratokat választja. A forgalom átrendeződése következtében a vonalon új menetrend kerül bevezetésre. Októbertől a reggeli csúcsidőszakokban a jelenlegi 4-5 perc helyett 5, a délutáni csúcsidőszakban 6 perc helyett 7-8 percenként indulnak az autóbuszok. Tanítási szünetek idején is módosul a munkanapi menetrend, a reggeli csúcsidőszakban 6 helyett 6-7, a délutáni csúcsidőszakban 7-8 percről 8-9 percre változik a követés. Más időszakokban, napközben, hétvégén és este, valamint a csúcsidőszakok elején és végén változatlan marad a követési idő.

68-as autóbusz

A Kispest és a XVII. kerület közötti 68-as autóbuszvonalon is a forgalom kismértékű csökkenését regisztráltuk, így a vonalon új menetrend kerül bevezetésre. A reggeli csúcsidőszakokban a jelenlegi 6 perc helyett 6-7, a délutáni csúcsidőszakban 8-9 helyett ütemes 10 percenként indulnak az autóbuszok. Szombati napokon viszont sűrűbb követést vezetünk be: délelőtt a jelenlegi 10 helyett 7-8 percenként követik egymást az autóbuszok, de a vasárnapival megegyezően csuklós helyett szóló kocsik közlekednek majd a vonalon.

97E autóbusz

A rákoskeresztúri, rákoskerti 97E autóbusz-gyorsjáraton vasárnap is nagyobb, csuklós járműveket közlekedtetünk, így biztosítjuk az utasok kényelmesebb eljutását.

169E autóbusz

A rákoskeresztúri, rákoscsabai, péceli 169E autóbusz gyorsjáraton vasárnap is csuklós járművek közlekednek szóló autóbuszok helyett, így biztosítjuk az utasok kényelmesebb eljutását.

Forrás: BKK