Folytatódik a BKK pénztárügy

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

bkkA BKK a polgármester válaszára reagálva a következő levelet küldte el az egyik fórumtársunknak:

„Hivatkozva a Társaságunkhoz 2014. január 6-án érkezett elektronikus levelére, tájékoztatjuk, hogy az Önkormányzat részéről valóban felkínálásra került több helyiség, de ezek sajnos a pénztár működéséhez szükséges műszaki és biztonsági előírásoknak nem feleltek meg, és ezért nem kerültek elfogadásra.

Egy jelentős fejlesztés előfutáraként (elektronikus jegyrendszer) 300 korszerű, vandálbiztos jegykiadó automata telepítése kezdődik el. Az új automaták ütemezetten váltják majd fel a régi, korszerűtlen készülékeinket, papírpénzt és bankkártyát is elfogadnak majd. Tekintve, hogy jegyek mellett a legtöbb bérlettípust is forgalmazzák, ez a fejlesztés jelentősen javítja majd szolgáltatásunk színvonalát, pl. a XVII. kerületben.

Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.

Budapest, 2014.01.20.”

Ajánlott cikkek: Polgármester válasza a BKK jegypénztár ügyében   BKK pénztár

One thought on “Folytatódik a BKK pénztárügy

  1. Tisztelt Bkk! Vandálbiztos jegykiadó automata telepítése kezdődik el. Ezen csak röhögni tudok. Sajnálom hogy így gondolják. 1 embert 1 szar gép nem tud helyettesíteni !! És ha az rossz akkor hogy vegyem meg a jegyet ? Mert a sofőrnél drágább ? Vagy mert vandál biztos és felszerelik bérlettel is tuti lefogják zúzni azokat.Szóval a kérdésem az mi a műszaki feltétel ? Az a gond hogy nincs padló fűtés a helyiségben ? Kamera telepítése mindenhol megoldható.A buszok állapotáról meg ne beszéljünk.Meg arról se sok garázs menet ami csak keresztúrig megy pécel-ről én meg pld a tesco hoz akarok vele elmenni ami a pesti úton van. Jegyet veszek pár megállóra majd utána leszállok bevárom a következőt és azon megint 1 jegy 2 megállóra? Ára: 2 X 450 Ft Ennyiért taxival is elmegyek oda !!! Elég szégyen hogy ez megy.Maradok bicikli, kocsi, taxi , és gyalogos. 900-ft 10 megállóra nem normálisak. Helyiség meg kifogás hogy nem jó. 🙂 🙂 Köszönöm hogy elolvasták sok panaszuk lesz majd a 17 kerület ( Remélem) és persze lerobbant tönkrement buszmentes napot önöknek.

    Németh Csaba

Comments are closed.