Forgalomkorlátozás a X. kerület, Jászberényi úton

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Változások a közösségi közlekedésben

161-es, 161A, 162-es, 162A, 262-es, 956-os és 990-es autóbusz

A Rákoskeresztúr felé közlekedő 161-es, 161A, 162-es, 162A, 262-es, 956-os és a 990-es autóbusz a Jászberényi úton a Maglódi útig menetrend szerinti útvonalon, majd a Maglódi út–Algyógyi utca–Tárna utca–Jászberényi út terelt útvonal után ismét a menetrend szerinti útvonalán közlekedik, ezért nem érinti a Maglódi út, az Orion, a Téglavető utca és a Tárna utca megállót. A buszokra az alábbi ideiglenes megállókban lehet felszállni:

  • Maglódi út: ideiglenes megállóhely a Maglódi úton, a Jászberényi utca kereszteződése után (villamospótló megállóhely),
  • Gitár utca: a 909-es autóbusz megállóhelye (megállóhely a Maglódi úton),
  • Kocka utca: a 85E autóbusz megállóhelye (megállóhely a Maglódi úton),
  • Tárna utca: ideiglenes megállóhely az Algyógyi utcában, a Tárna utca kereszteződése előtt.

A városközpont (Örs vezér tere) felé az autóbuszok a menetrend szerinti útvonalukon közlekednek.

168E autóbusz

A Rákoshegy felé közlekedő 168E autóbusz a Jászberényi úton a Maglódi útig menetrend szerinti útvonalon, majd a Maglódi út–Algyógyi utca–Tárna utca–Jászberényi út terelt útvonal után ismét a menetrend szerinti útvonalán közlekedik, ezért nem érinti a Maglódi út és a Tárna utca megállót. Az autóbuszra az alábbi ideiglenes megállókban lehet felszállni:

  • Maglódi út: ideiglenes megállóhely a Maglódi úton, a Jászberényi utca kereszteződése után (villamospótló megállóhely),
  • Tárna utca: ideiglenes megállóhely az Algyógyi utcában, a Tárna utca kereszteződése előtt.

A Rákoshegy, Ferihegyi út felé az autóbuszok a menetrend szerinti útvonalukon közlekednek.

Változások a közúti közlekedésben

A Jászberényi úton a felújítást félpályás útlezárással végzik, ezért a centrum irányába az utat egyirányúsítják, emiatt az autós forgalom, illetve az arra közlekedő autóbuszok is csak egy forgalmi sávon haladhatnak.

A városhatár felé a forgalom a Jászberényi út–Maglódi út–Algyógyi utca–Tárna utca–Jászberényi út útvonalon haladhat. Az Algyógyi utcát a Jászberényi út felé szintén egyirányúsítják. A munkálatok idején torlódásokra kell számítani, ezért kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.