Újabb motoros baleset történt

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!
Balesetben meghalt egy motoros Budapesten
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Mai napon dél körül újabb súlyos, halálos motoros baleset történt az Oroszvár utca – Pesti út kereszteződésében.

Balesetben meghalt egy motoros Budapesten
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Tudomásunk szerint az autós figyelmetlenül kanyarodott ki az Oroszvár utcából a Pesti útra, és összeütközött az ott szabályosan közlekedő motorossal, aki a helyszínen életét vesztette. Az autó sofőrje nem sérült meg a balesetben, de sokkos állapotban kórházba szállították.

A helyszínelés idejére a Pesti utat teljes szélességében lezárták, a gépjármű forgalmat elterelték, a tömeg-közlekedésben is kisebb fennakadások voltak.

(Nem rég, majdnem ugyanitt történt, amikor egy baleset következtében egy rendőrautó kerítést áttörve állt meg egy ház udvarán.)

6 thoughts on “Újabb motoros baleset történt

  1. Nem az autós volt a figyelmetlen,hanem a szabályosan 50+50 km száguldó delikvens!!!
    Ha nem tudják az igazságot ne állítsanak valótlant!!!!!!!!!!!!!
    Szemtanú

    1. Ettől még az autós is szabálytalan volt, ha nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak. A rendőrség ezt fogja kihozni majd a végén, függetlenül a motoros sebességtúllépésétől. Tudom, volt már hasonló a családban, mármint amikor gyorshajtóval ütköztünk. A rendőrséget sajnos nem érdekelte, hogy a másik fél mennyivel közlekedett.

      Egyébként ezt pedig egy másik szemtanú mondta, ami itt megjelent. Miszerint az autós kikanyarodott a motoros elé körültekintés nélkül és elütötte a motort.

      A többszörös nyomatékosító felkiáltójelektől meg kíméljen meg inkább! Nem kell kiabálni, meg nyomatékosítani. Maradjunk a kulturált beszélgetésnél.

      1. Kedves Bago!

        A szegény Motoros még sehol sem volt,amikor kiengedtük az Autóst a főútvonalra.Beláthatatlan kanyarban előzni nem egészséges. Apropó a képen is látszik az autó már a saját sávjában volt amikor puff.Szemből érkeztem amikor történt a baleset és ott álltam meg ahol a bal oldali mentő áll a 2. képen.Elsőbbséget hogy adjon az Autós ha nem látja kinek?
        Egyébként a cikkre utalva a tisztázatlan körülmény sztem jobban hangzik,mint a szabályosan,szabálytalanul.Nem a „falu rádiót” kéne hallgatni,hanem utána járni rendesen mielőtt valakiről Ír.
        További jó cikkezgetést és szép napot 🙂

        (A felesleges felkiáltójeleket töröltem. Nem kéne a hozzászólásban kötekedni a blog írójával ilyen módon!)

        1. Ki az a Bago?
          Miért írja a motorost és az autóst nagy betűkkel? Azok jelzők, nem tulajdonnevek.
          Na most akkor kiengedték, vagy akkor érkezett? Sok az ellenmondás az írásaiban. Falurádióról meg annyit, hogy az ön beírásod ugyanannyit ér, mint a másik tanúé. Vagy kicsit kevesebbet, hiszen saját magának mond ellent benne.
          Az meg nem jelent semmit, hogy az autós a saját sávjában volt már. Ezzel nem igazol semmit. Valamint ajánlom a másik hozzászóló beírását is elolvasni…

    2. A motoros akár 50-nel, akár – szabálytalanul – 250-nel ment, akkor is a főúton ment, neki volt elsőbbsége. Az autós rosszul – vagy sehogy sem – mérte föl, hogy ki tud-e kanyarodni…

      1. Üdv!

        Városi közlekedés hivatalosan 50 km/h ról szól. Ehhez igazodik minden.
        Tehát egy kikanyarodás és bármilyen manőver.
        Én is motorozok. Autót is vezetek.
        Egyiket se védem.
        Tény, hogy amikor körbenézek akkor megadom az elsőbbséget a főúton haladónak. De , ha nincs ott senki? Akkor kikanyarodhatok. Ha egy motoros vagy bármi olyan messze van, hogy nem is látható, akkor kikanyarodhatok a főútra.
        Egy dupla netán tripla sebességgel vagy afölött közlekedő maga választja, hogy túl korán ér bármely pontra, bármely helyszínre. Nem láttam nem vagyok szemtanu. De tény a motorosnak jobban kell figyelni még, ha 50 – nel megy is. De rendőrségi vizsgálatnál fogják ám vizsgálni, hogy az autós láthatta -e a motorost. Lehet rekonstrukció is. Magyarán, ha ez a motoros láthatatlan volt kanyar ívén kívül azaz nagyon távol volt és irdatlan nagy sebességgel érkezett akkor bizony autós felmentik.

Comments are closed.