Figyelemfelhívás! Rablási kísérlet

Figyelemfelhívás a Facebookon!
“Tisztelt RÁKOSHEGYI LAKOSOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tegnap este fél hatkor a Baross utca és Klapka utca sarkán MEGTÁMADTÁK a barátnőmet aki szintén Rákoshegyi lakos a táskáját akarta a támadó letépni, de hála Istennek csak a váll szíjjat sikerült neki. Azonban a barátnőm megsérült, mert neki esett egy fának és a fejét csúnyán beütötte. A Klapka utca felé menekült el a támadó. Kérem az arra lakókat, hogy vigyázzanak és figyeljenek.!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyben felhívom a XVII. kerületi Önkormányzatot és a területi képviselőt, hogy szólítsák fel azon lakókat akiknek a kertjéből kilóg a bokor a járdára,hogy vágassák le, hogy átlátható legyen a járda, mert pont egy ilyen bokros részen történt a támadás. Valószínű, hogy a bokorban volt megbújva az illető. Nem túl magas, vékony, kapucnis kabátot viselt.Nem beszélve,hogy a lecsorgó koszos esőlé is károkat okozhat, valamint baleset veszélyessé teszi a járdát.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Fizetős gyorsforgalmi utak

A kormány egyik utolsó intézkedéseként bevezette a gyorsforgalmi utak fizetőssé tételét. Ez vonatkozik az M0-sra is. Bár kerületünk körüli rész

Close