Fizetős gyorsforgalmi utak

A kormány egyik utolsó intézkedéseként bevezette a gyorsforgalmi utak fizetőssé tételét. Ez vonatkozik az M0-sra is. Bár kerületünk körüli rész ingyenes szakasz, de tudni kell, hogy az M4-es bevezető szakasza fizetős, így se a mi irányunkból, se a város irányából nem lehet ingyenesen megközelíteni a repülőteret. Érdemes előre tanulmányozni a térképeket, nehogy jogosulatlanul hajtsunk fel a fizetős szakaszokra. Arra is érdemes figyelni, hogy az adott szakasz ugyan még ingyenes, de arról már nem lehet fizetés nélkül távozni. (Pl: M0-M4 csomópont, vagy M0-M3 csomópont.)

Sajnos az ellenzék által ez ügyben kezdeményezett országgyűlési ülésen a kormány, így kerületünk képviselője, Dunai Mónika sem vett részt, így nem képviselte kerületünk vezetésének álláspontját, és a megválasztóit sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Szelektív hulladék elszállítása

Kerületünkben, a családi házas övezetekben 4 hetente ürítik a szelektív hulladékgyűjtő edényeket. Sajnos sokszor nehéz követni, mikor is viszik el

Close