Átverős rovarirtó!

Figyelem!

rovarirtas_co_logoÁtverős rovarirtó járja a keresztúri lakótelepeket! Varga Barna Rovarirtó néven állít ki számlát, 4000 Ft-os munkadíjat tüntet fel, és előlegként 3000 Ft-ot kér, a maradékot pedig irtáskor kéne kifizetni, de később már nem jelentkezik, az irtás nem történik meg. Társasházakban a rovarirtást a közös képviselő rendeli meg, a közös költségből kerül kifizetésre, minden esetben hetekkel előre jelzik a faliújságon, illetve egyéb helyekre kihelyezett tájékoztatón, mikor érkezik majd az irtó cég, mert az irtás csak úgy eredményes, ha minden lakásba bejutnak elvégezni a munkájukat.

Jegyezzük meg! Soha, senkinek ne fizessünk előre munkáért! Mindenért csak is utólag fizessünk, ha már elvégezték a munkát, legyen az építkezés, rovarirtás, vagy bármi más szolgáltatás. És lehetőleg mindenről írjunk papírt, hogy később ne legyen vita azon, hogy mi és hogy került kivitelezésre, milyen munkát hogyan végeztek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Keresztúri út felújítása

A napokban a Keresztúri út felújítását is elkezdték. Jelenleg a Pesti úti csomópont és a Hajdúcsárda utcai kereszteződés között dolgoznak,

Close