Tehervonat siklott Pécelen / biztosítóberendezés is elromlott, jelentősek a késések

Komoly baleset történt ma hajnalban Pécel állomáson, ahol kisiklott egy tehervonat, valamint tönkrement a biztonsági berendezés is. Alább a MÁV tájékoztatása olvasható:

Frissítés: 2015. 04. 20. 7 óra 20 perc

Nőttek a késések a péceli baleset miatt, mert közben elromlott az állomás biztosítóberendezése. 35-40 perc között késnek jelenleg a vonatok.

Frissítés: 2015. 04. 20. 6 óra 00 perc

A Budapest-Gödöllő viszonylatú vonatokat nem indítják el. Helyettük, a hatvani vonatokat vehetik igénybe az utasok.

Előzmény:

A Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon, Pécel állomáson egy tehervonatból kisiklott egy kocsi éjfél után néhány perccel. Pécel és Isaszeg között emiatt az egyik vágányt le kellett zárni a forgalom elől. A vonatok csak az egyik vágányon tudnak közlekedni váltakozó irányban. Az erre közlekedő vonatok utasai 15-30 perc közötti késéssel számoljanak a helyreállításig. A menetrend szerinti közlekedés csak ezután állhat helyre.

A MÁV Zrt. szakemberei azonnal elkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát, valamint a siklott kocsi okozta hibák helyreállítását. A teljes helyreállítást holnap hajnalra ígérik.

A baleset okozta késésért és kellemetlenségért utasaink megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

Budapest 2015. 04. 20.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Átverős rovarirtó!

Figyelem! Átverős rovarirtó járja a keresztúri lakótelepeket! Varga Barna Rovarirtó néven állít ki számlát, 4000 Ft-os munkadíjat tüntet fel, és

Close