Hírhozó kézbesítés

hirhozo_logoMi is az a Hírhozó? A Rákosmenti Önkormányzat által kiadott újság, amiben elsősorban az önkormányzattal kapcsolatos hírek és rendezvények szerepelnek.

Elvileg ennek a lapnak minden kerületi háztartásba el kellene jutnia. Az elmúlt időben azonban ez nem így történik. Többen jelezték, hogy egy ideje nem kapják meg időben a friss számot, (mint ahogy hozzánk is két hét késéssel érkezett meg a mostani azaz a 12-i kiadású lapszám most hétfőn, 26-án érkezett meg,) de vannak olyan is kerületszerte, akik egyáltalán nem kapták és nem kapják meg a lapot. Egyes információk szerint a lap terjesztését a Magyar Postára bízták, viszont hozzánk biztosan nem a postás kézbesítette, hiszen más, ingyenes reklámújságokkal együtt érkezett. Ez mondjuk az embereket a legkevésbé érdekli, a lényeg az lenne, hogy időben megkapják az újságot, és részt tudjanak venni a meghirdetett programokon, ne csak utólag értesüljenek róluk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Véradás 28-án, szerdán

Várunk Benneteket sok szeretettel véradásra 2015. október 28-án (szerdán) a XVII. kerületi Tescohoz. Címe: 1173 Budapest, Pesti út 5-7. 14.00

Close