VII. Országos Ferenczy György Zongoraverseny

A Budapest XVII. Tankerület Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola és a Nemzetközi Chopin Alapítvány kétévente rendezi meg a Ferenczy György Nemzetközi Zongoraversenyt és annak országos válogatóját. Idén november 26.-29. között kerül megrendezésre a hetedik verseny, melynek különlegessége, hogy a Bogányi Gergely Kossuth és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész ötlete alapján megvalósult új, magyar fejlesztésű hangversenyzongora lesz a megmérettetés hangszere a Vigyázó Sándor Művelődési Házban. Az esemény másik helyszíne a Bartók Béla Művészeti Iskola lesz. A három nap során nemzetközileg elismert, komoly szaktekintélyekből álló zsűri értékeli az indulókat.

A november 29-én, 10 órakor kezdődő gálakoncerten a különleges hangszert Bogányi Gergely zongoraművész mutatja majd be az érdeklődőknek a Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

Forrás: rakosmente.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Újabb szabadtéri edzőpark került átadásra

2015. november 14-én Riz Levente polgármester, Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Rózsahegyi Péter önkormányzati képviselő ünnepélyes keretek között adták át

Close