Deprecated: jetpack_form_register_pattern funkció használata nem ajánlott jetpack-13.4 verziótól kezdődően. Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern használata javasolt helyette. in /home/rakosmente/domains/hirek17.hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Zrínyi utca felújítása – Hírek Tizenhét

Zrínyi utca felújítása

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Közel egy éve folyik a Zrínyi utca felújítása. Az éjszaki irányban Pécel úti kereszteződésben és a Kucorgó közelében van még a felújításból kimaradt szakasz.

A Kucorgó téren a lámpák már átszerelésre került. A Zrínyi utcában mindkét irányba új, balra kanyarodó sáv kerül kialakításra, a közlekedési lámpák eszerint működnek. Az ígéretek szerint a múlt hónap végére, augusztus 31-re el kellett volna készülnie a kopórétegnek is. Ez szeptember másodikára sem sikerült.

Déli irányban is több helyen csak egy forgalmi sávon halad a forgalom, több helyen jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A Schell Gyuláné téren A Zrínyi utca felől új parkolóhelyek kerülnek kialakításra a zöldséges, és a virágos előtt, így végre kulturált körülmények között állhatnak majd meg a vásárolni vágyók.

Szeptember 2-i képek a déli szakaszról.

2 thoughts on “Zrínyi utca felújítása

Comments are closed.