Deprecated: jetpack_form_register_pattern funkció használata nem ajánlott jetpack-13.4 verziótól kezdődően. Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern használata javasolt helyette. in /home/rakosmente/domains/hirek17.hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Hibás kivitelezés – Hírek Tizenhét

Hibás kivitelezés

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

2016-ban adták át Rákoskert főterét, ami később a Schell Gyuláné tér nevet kapta.

A kezdeti időkben szép betonpadokról idővel elkezdett hullni a vakolat. Úgy tűnt, a karbantartásra már nem maradt pénz. A területi képviselőt megkeresve érdekes információra derült fény. A vakolat a beton vizesedése miatt hullik le. Azaz a beton alulról is felszívja a vizet. Magyarán nem lett leszigetelve alulról. Így hát felszívja a talajból a nedvességet, aminek hatására a vakolat lepereg. Ugyan garanciában javították a vakolatpergést, de mit sem ér ez akkor, ha ez egy hibás technológia lépés miatt történt a hullás, és ez továbbra is fennáll.

A tervek szerint a vakolat helyett a padok fa burkolatot fognak kapni az oldalukra is.

Felmerül a kérdés, ha hibás kivitelezésre került sor, akkor vajon a felújítást megint mi fizetjük, vagy a kivitelezőn lesz leverve, hiszen technológiai hibát vétett az építés során? Esetleg a műszaki ellenőr fogja fizetni, aki szintén nem látta, nem tárta fel a hibát? Kié a felelősség az ügyben?