Jobbik bejelentette első budapesti jelöltét

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

A Jobbik alelnökét, Szilágyi Györgyöt indítják az ellenzéki előválasztáson 14. választókerületben, azaz Rákosmentén és Kőbánya-Kertvárosban. Rajta kívül egyelőre csak a Momentum jelentett be jelöltet az előválasztásra.

Szilágyi György többször indult már egyéni képviselőként, de egyszer sem sikerült nyernie, mindig Dunai Mónika és Lukóczky Károly mögött végzett. A Fidesz képviselője 2014-ben és 2018-ban is 44% alatt maradt, tehát látható, hogy ha itt 2018-ban már megvalósult volna az összefogás, simán nyerhetett volna az ellenzék, és nem lett volna meg a 2/3. (2018-ban is nagyon nyomult a Jobbik minden szinten a Facebook-on különböző csoportokban, mondván, ők a legnagyobb ellenzéki párt, és lépjen hátra mindenki az ő javukra, miközben esélyük sem lett volna, hiszen harmadannyi szavazatot kaptak, mint az MSZP-s Lukóczki Károly.)

Igazságosság, szókimondás, őszinteség – ennek szellemében végeztem képviselői munkámat eddig, és a jövőben is így fogom.Szégyenszemre hazánk kormányát ma nem ez, de még csak nem is hasonló alapelvek irányítják. Orbán Viktor egy maffiarendszerré silányította Magyarország vezetését, amelyben a saját érdekeik, a saját gazdagodásuk és a hatalom iránti kimeríthetetlen vágyuk irányítja a döntéseiket.Nem hagyhatjuk, hogy Rogánok, Szájerek, Deutschok, Kaleták és Mészárosok országa legyünk! Magyarország, Budapest, Rákosmente és Kőbánya-Kertváros ennél sokkal többet és jobbat érdemel! Én egy olyan országért dolgozom, ahol a tudás, a szorgalom, a szakértelem és a munka hoz valós sikert, ahol nem csak a választások előtti pár hónapban vannak útfelújítások, ahol a választókat nem egyszerű szavazatként, hanem az országáért dolgozó egyenrangú emberekként kezelik!

Írja Szilágyi György a Facebook-on.