A győri, a hatvani és a ceglédi fővonalakon késnek az esti vonatok

2015-08-05 16.42.34A Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Cegléd-Szolnok-Békéscsaba vonalakon 10-40 perces (esetenként 50-60 perces) késéssel közlekednek az esti vonatok, mert – feltehetőleg áramellátási hiba miatt – Budapest-Keleti pályaudvar és Kőbánya felső, valamint Ferencváros és Kőbánya felső között nem működnek a biztosítóberendezések. A vonatok a fokozott biztonsági előírások betartásával haladnak az érintett pályaszakaszokon.

Az esőzés okozta késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság – MÁVINFORM

A MÁV Keleti pályaudvarán a csarnokon kívül tragikusak az állapotok. A külső vágányok felett a tetőszigetelések, illesztések nem megfelelőek, folyik be rajtuk a víz, főleg a tetőt tartó oszlopoknál. Az utasok a tetők alatt is eláznak. Nem csak a Nyugati, de a Keleti pályaudvarra is ráférne egy alapos rekonstrukció, már ami a folyamatos beázást illeti.

Mellesleg nem csak a közleményben írt vonatok, hanem az Újszász – Szolnok (120a) vonalon közlekedő vonatok is késnek.

Hírek17

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Szent István-nap Rákosmentén

Ha még nem tudnád, hova akarsz menni augusztus 20-án, vagy nem szeretnél a belvárosba utazni programokért, akkor ajánljuk a kerületi

Close