Szent István-nap Rákosmentén

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Plakát-page-001Ha még nem tudnád, hova akarsz menni augusztus 20-án, vagy nem szeretnél a belvárosba utazni programokért, akkor ajánljuk a kerületi ünnepi programokat!

„Rákosmente Önkormányzata és a Vigyázó Sándor Művelődési Ház idén is változatos programkínálattal várja az érdeklődőket augusztus 20-án a kerületben. A Szent István-napi ünnepség délelőtt 10 órakor a rákosmenti kertbarát körök terménykiállításával veszi kezdetét, majd ökumenikus kenyérszenteléssel és áldásosztással folytatódik a rendezvény a Vigyázó Sándor Művelődési Házban. Ezt követően a Rákosmente Önkormányzata által meghirdetett „Tiszta udvar, rendes ház” című pályázatnak és a „Legszebb előkert” cím elnyerésének ünnepélyes eredményhirdetésére kerül sor.

A nap folyamán számos kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők a Nyúldombon is. A mesterségek utcája és megannyi kulturális program mellett 19 órakor a Varga Miklós Band élő nagykoncertje szórakoztatja a közönséget, a nap zárásaként pedig 20 óra 30 perckor tűzijáték vár kicsiket és nagyokat egyaránt.

Rákosmente Önkormányzata szeretettel vár mindenkit a Szent István-napi rendezvényre.”

Programlistáért kattints a képre!