Szúnyoggyérítést rendelt el a polgármester

Horváth Tamás, kerületünk polgármestere szúnyoggyérítést rendelt el. A műveletre augusztus 23-25 napnyugta után kerül sor. Első nap Keresztúr és Régiakadémia és Újtelep (Rákosliget vasút és az M0 közötti területe) kerül sorra, második nap Hegy és Kert érkezik a gyérítő, harmadik napon Rcsaba vasút és Pesti út közötti részén lesz gyérítés.

Így augusztus végén érdekes. Hova a nagy sietség vajon? Tavaly már júliusban megtörtént a gyérítés, és nem is egyszer. Lassan már maguktól eltűnnek a csípő szúnyogok.

Mit tehetünk mi, hogy kevesebb szúnyog legyen? A pangó vizeket szüntessük meg, esővízgyűjtőbe, kerti tavakba, medencébe tegyünk lárvaírtó, szúnyogkikelést akadályozó tablettát!

One thought on “Szúnyoggyérítést rendelt el a polgármester

  1. Ez a szar akkor érne valamit ha minimum egy hétig mindennap menne, mert ez így lófasz holdfénnyel, vagy elővenni a józan eszet, meg a repülőt, és arról írtani..
    Kb a kertekbe szemernyi sem jut ebből a szarból, kb mintha valaki 2 flakon sprayyal fújna a platóról… maximum az aszfalt vonala felett „gyérít” ahol nincs is szúnyog, de a zöldterületeken (ahol viszont vannak bőséggel) nem.. ja, nyilván be kéne fújkálni a parkok-terekre is, vagy a természetes zöldterületekre is, dehát…

Comments are closed.