Kőbánya-Kispest vasútállomáson korlátozások!

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

2015-06-06 09.19.27Várhatóan délig tart a Kőbánya-Kispest állomás 4-5. vágányainak lezárása. A ceglédi vonalon továbbra is előfordulhatnak 5-10 (esetenként 20) perces késések. S a hatósági zárás befejezéséig a Budapest-Székesfehérvári vonalról eredetileg Kőbánya-Kispestre közlekedő vonatok Kelenföldről fordulnak.

A 6260-as számú vonat is továbbindult Záhonyba.

 

Előzmény:

Ma reggel fél héttől a Kőbánya-Kispest állomás hatósági zárás miatt további intézkedésig csak az 1-2. vágányon indít és fogad vonatokat, emiatt 5-20 perces késések előfordulhatnak a ceglédi és a lajosmizsei vonalon. Valamint a Budapest-Székesfehérvár vonalról (Szabadbattyánról, Martonvásárról és Tárnokról) Kőbánya-Kispestre érkező vonatok csak a kelenföldi állomásig közlekednek és onnan indulnak vissza további intézkedésig.  A ferencvárosi állomást sem érintik, ezért javasoljuk utasainknak, hogy a BKV-t vegyék igénybe továbbutazásukhoz. Az első érintett vonat a 3517-es számú, Szabadbattyán-Kőbánya-Kispest között közlekedő személyvonat.

Vecsésen a 6260-as számú, Budapestről Záhonyba tartó vonat hatósági intézkedés miatt várakozik, jelentős a késése. A 6202-es számú, szintén Záhonyba tartó vonat 30 perces menetidő növekedéssel már továbbindult.

MÁVINFORM