Deprecated: jetpack_form_register_pattern funkció használata nem ajánlott jetpack-13.4 verziótól kezdődően. Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern használata javasolt helyette. in /home/rakosmente/domains/hirek17.hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
„V. HAJRÁ RÁKOSMENTE!” Futóverseny kicsiknek és nagyoknak – Hírek Tizenhét

„V. HAJRÁ RÁKOSMENTE!” Futóverseny kicsiknek és nagyoknak

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Felhívás: „V. HAJRÁ RÁKOSMENTE!” Futóverseny kicsiknek és nagyoknak

A verseny ideje: 2016. szeptember 17. szombat
Regisztráció: 12 órától
RAJT: 14 órakor
Helyszíne: Rákoskeresztúr Fő tér – Rákos-patak menti kerékpárút
Szervező: Rákosmente Önkormányzata
Fővédnök: Riz Levente polgármester

A verseny célja: Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján a kerületi polgárok mind nagyobb számú részvétele a már hagyományosnak tekinthető kora őszi, utcai futóversenyen. A rekreáció fontosságának hangsúlyozása, közös mozgás, futás a friss levegőn, zöldövezetben. A versenyzés örömének megélése családi, baráti, ismerősi körben.

Versenytávok: 2,5 km, 8 km.

Talajviszonyok: változatos, enyhe emelkedőkkel, lejtőkkel tarkított füves patakpart, aszfalt

Nevezési díj: Nincs!

Nevezés: 2016. szeptember 15-én (csütörtök) 10 óráig előzetesen, e-mailben a sebestyen.david@rakosmente.hu címen, vagy a verseny napján a Fő téren elhelyezett regisztrációs asztaloknál 12.00 és 13.40 között. Diákoknak előzetes jelentkezés az iskolákban is lehetséges. Az első 50 gyermek és 50 felnőtt előnevező a verseny rajtja előtt kerületünk emblémájával ellátott pólót kap.

Korcsoportok: 6-14 évig, 14-18 évig, 18 év felett

Díjazás: Korcsoportok szerint, férfi-női kategóriában, az első három helyezett érem és sportszer díjazásban részesül. A benevezett versenyzők rajtszámukkal a „rajtszám-tombola” meghívottjai!

Eredményhirdetés: 15.50-kor a Ferihegyi úton felállított Nagyszínpadon, az Autómentes Nap rendezvény keretein belül.

Információk kérhetők: a 06 1/253-33-71 és a 06 20/800-10-02 telefonszámokon.

Részvételi feltételek:
A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A verseny kerékpárúton, szervizúton, járdán és kis részben közúton halad. A résztvevőknek a közlekedési szabályokat figyelembe kell venniük! A rendezők a figyelmetlenségből, felkészületlenségből eredő balesetekért felelősséget nem vállalnak! A versenyből kizárjuk azon versenyzőket, akiket az előzetesen kijelölt útvonalon, a rendezők járművén kívül bármilyen járművel kísérnek, valamint akik vétenek a közlekedési szabályok ellen. A rajtszámot jól látható módon kell viselni. A díjak és nyeremények csak személyesen az eredményhirdetés alkalmával vehetők át.

Egyéb tudnivalók: Minden versenyző a regisztrációkor rajtszámot vagy azonosító karszalagot kap. A célban ásványvíz áll a futók rendelkezésére. A családtagokat, kísérőket és érdeklődőket is szeretettel várjuk a verseny ideje alatt!
Kérjük, hogy a szervezőmunka egyszerűsítése érdekében nevezési szándékukat előzetesen jelezzék!

Rákosmente Önkormányzata