Kirabolták a Noé Állatotthont!

KIRABOLTÁK A NOÉ ÁLLATOTTHONT!

A Noé állatotthon közleményét olvashatjátok:

“OSSZÁTOK, HOGY MEGLEGYENEK AZ ELKÖVETŐK!
Angyalok, a segítségeteket szeretnénk kérni! Ma 2017.10.09-én a délutáni órákban a képen látható 4 férfi ellopta a NOÉ Állatotthon központi adománygyűjtő perselyét az iroda mellől. A NOÉ Állatotthont védő kamerarendszer rögzítette az elkövetést és az arcukat is! Arra kérünk Titeket, hogy jól nézzétek meg a képeket és ha felismeritek az elkövetőket, akkor azt jelezzétek nekünk az info@noeallatotthon.hu címünkön vagy a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon! A megosztással is nagyon sokat segítesz. Ezek az emberek a Ti pénzeteket, a Ti adományotokat lopták el! Ezek az emberek Titeket, minket, de leginkább a rászoruló, beteg állatokat rabolták ki!

A NOÉ Állatotthon területén a törvényeknek mindenben megfelelő kamera rendszer működik, melyről az állatotthon bejáratánál és több helyen is tájékoztatjuk a hozzánk érkezőket. A lopás helyszínétől, kb. 1,5 méterre is kint van a figyelmeztető tábla. A képek felhasználása, közlése teljesen jogszerű!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Read previous post:
Keleti és Kőbánya-felső között módosított menetrend lesz hétvégén

Budapest-Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között október 14-től 15-ig végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Close