Rendkívüli! Lezárták a Pásztortűz utcát (Frissítve 2017.12.23.)

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

A rendőrség 19 óra magasságában lezárta a Pásztortűz utcát a Lilaorgona és a Gyöngyfüzér utca között. Eddigi tájékoztatás szerint valami baleset történt, de valószínűleg nem közúti. A helyszínre több rendőrautó és egy mentő is érkezett. Az adott területen egy építkezés is folyik. További részleteket egyelőre nem tudunk.

Újabb részletek derültek ki: A baleset az építkezésen történt

A második szint tetejének betonozásakor a betonkeverő gémje túlságosan közel került a légkábelhez, az áram áthúzott, így a gémet fenn irányító két embert áramütés ért, aminek következtében az építésvezető a tetőről lezuhant és fejjel a betonba csapódott. Esély nem volt a túlélésre. A másik munkást mentővel kórházba szállították.

Az építésvezető, R. Zoltán, a szomszédságban már több házat épített, így jól ismerték a környéken. Öt gyermeke maradt félárván karácsony előtt. Részvétünk a családnak.

Frissítés (12.23.): Egyik szomszéd szerint az építkezés meg volt átkozva. Amikor az alapot készítették, az érkező betonkeverő megcsúszott, kidöntötte a kerítés egy részét. A baleset előtti napon érkeztek meg az ablakok a házhoz, de akkor is megbillent a teherautó és az egész rakomány leborult, összetört.