2009 május 11-én indult el, elsőként a kerületi hírmagazinok közül. Annak idején azzal a céllal jött létre, hogy az Index kerületi fórumán megjelenő fontosabb információk, hírek egy helyen fogjuk össze. Így tehát már a Facebookos idők előtt amolyan közösségi összefogásnak köszönheti létrejöttét. Ma alapvető célja a Rákosmentén élők tájékoztatása a kerületi eseményekről, legyen az baleset, programajánló, bárminemű hír, vagy beszámoló a különböző programokról. Külön oldalt szentelünk a hasznos információknak, egy helyre gyűjtve azon tudnivalókat, mikor van nyitva az okmányiroda, az önkormányzat, posták, mit kell tudni a szemétszállításról, hulladékégetésről, stb.

Az oldalt egyik politikai oldal / párt sem támogatja, teljesen távol áll minden szervezettől. Ez azt jelenti, független médium, hiszen egyik szervezettől sem függ működése. Ellenben nem keverendő az elfogult / elfogulatlan kifejezésekkel, mely azt jelenti, hogy megvan a véleménye bármely eseményről, de ez feltüntetésre kerül.

Az oldal szerkesztője: Borbás Gábor, elérhető az info (kukac) hirek17.hu email címen.

1 hozzászólás

  1. Author

    Gondolom saját magatokról beszélsz, amikor egy ilyen oldal alá, valamit az útfelújítás alá ilyen színvonaltalan kommentet írtok be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .