Soros-bérenc leleplezés

Ez a bejegyzés több mint 30 napja frissült utoljára. A benne olvasható információk már elavultak lehetnek!

Környei Balázs András (Momentum), kerületi önkormányzati képviselője leplezte le az M1-en bőszen sorosozó Bende Balázst. Bende Facebook oldalán tanulmányai között szerepelteti az amerikai Brooks School intézményt, ahova a szegedi Deák Ferenc Gimnázium által szervezett diákcsere-program keretében került ki. Ezt pedig nem más, mint Soros György egyik alapítványa fizette.

Azt eddig is mindenki tudta, hogy Orbán, Kövér, Deutsch, Schmidt is Soros pénzén tanult, és most egy újabb bőszen sorosozóról derült ki, hogy Soros György támogatta tanulmányait. Van annál gusztustalanabb, mint az ellen hangolni, és gyűlöletet szítani, aki a tanulmányaid fizette? Nem hiszem. Jó lenne, ha mindannyian elnézést kérnének végre!

Forrás: 444.hu,
http://www.kka.hu/_soros/kiadvany.nsf/4be80daf005edcb8852566f2000b4f9f/75ae334b4223e9a2c1256eb5002800b5?OpenDocument

3 thoughts on “Soros-bérenc leleplezés

  1. Mélyen Tisztelt Környei Balázs Úrnak, Tisztelettel!
    Azért mert valaki valamit finanszíroz (sajnos erősen vitatható, a látszattól homlok egyenest ellentétes szándékkal), még nem jelenti azt hogy mindent meg lehet vásárolni. Szerencsére maradnak olyanok is akiknek a lelkét, igazságérzetét jó szándékát nem lehet megvenni.

    És Tisztelt BoGar!
    Egy függetlennek, objektívnek deklarált honlapon, lásd „Hirek17”, érdekes módon zömmel a Momentum, a 444 és hasonlóan „független” véleményformálók izzadtságszagú erőlködései jelennek meg. Szerencsére egyre többen látnak már át ezen a lopakodó, aljas PC-s véleménydiktatúrán.

    1. Tisztelt Tamás!
      Hol jelennek meg véleményt formáló erőlködések? Mely cikkek lennének ezek?
      Egyébként érdekes, hogy ilyen megjegyések csak akkor bukkannak fel tőled, amikor a hír a Fideszre nem vet jó fényt.
      Én most is azt látom, te erőlködsz itt, és próbálsz Fideszes módra mocskolódni és hazugságokat terjeszteni. Ez az ő szokásuk, a ti szokásotok, maradjunk annyiban!

  2. Az meg a másik fele, hogy nem megvásárolásról van szó. Fordítva ülsz a lovon. Bende Balázs használja valaki pénzét, majd utána őt szidja. Ez nem épp egyenes gerincre vall.

Comments are closed.